Krimpens Kerkblad

De IJsseldijkkerk, Rank, Wingerd en Ark geven gezamenlijk een kerkblad uit, het Krimpens Kerkblad en verschijnt 15 keer per jaar; in de regel iedere vier weken.

Abonnementen

De abonnementsprijs is € 20,00 per jaar. Een postabonnement kost € 48,50 per jaar. 
Rekeningnummer: NL65 INGB 0002596704. Wilt u ook abonnee worden van het Krimpens Kerkblad?
 Neem dan contact op met de administratie van het Krimpens Kerkblad: Postbus 70, 2920 AB Krimpen aan den IJssel.
 U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 Artikelen voor het algemeen gedeelte van het kerkblad kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie

Hoofdredacteur: Ds. C. Baggerman

Redactieteam: Corry van Aalst, Marja van Meijeren en Marjan Zwart, gezamenlijk bereikbaar op e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Rubriek kerkdiensten: mevr. M. Goudriaan, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0180519848

Advertenties: Leo van der Schelling, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0180518833

Bezorging

Het kerkblad wordt bezorgd door jongeren uit de verschillende kerken.

Indien het blad op zaterdag na de verschijningsdatum om 12.00 uur niet is bezorgd, kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor de bezorging in uw wijk:

Kortland, Lansing-Zuid, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk: Sonja Trouwborst, telefoon 0653596453

Langeland, Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak: Willemien Moolenaar, telefoon 0180521720

Ora et Labora

De Hervormde Wijkgemeenten van Bijzondere Aard (HWBA), Sionskerk en Rehobothkerk, geven gezamenlijk een kerkblad uit, de Ora et Labora. Dit blad verschijnt maandelijks, behalve in Augustus, voor de eerste zondag van de maand.

Uiteraard worden gemeenteleden in de gelegenheid gesteld een bijdrage aan de inhoud van het blad leveren. In de Ora et Labora staat de uiterste inzendtermijn voor de kopij van het volgende nummer vermeld. Kopij kan worden ingeleverd bij de redactie, liefst digitaal, via e-mail of anders bij één van de onderstaande adressen.

Abonnementen


Wilt u ook abonnee worden van de Ora et Labora?
 Neem dan contact op met de heer L. Oudenaarden, telefoon 0180514968.

Redactie

Eindredactie: de heer J. Rook, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0180523558

Redactie en inleveren berichten: de heer H.C. Heurter, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezorging

De organisatie van de bezorging is in handen van de heer L. Oudenaarden, telefoon 0180514968