Bijbel Doe Dagen 2020 (4 t/m 12 jaar)

Superleuk dat je mee wilt doen met de activiteiten van de Bijbel Doe Dagen! Op zondag 18 oktober organiseert de Bijbel Doe Dagen een online kinderdienst en kun je thuis aan de slag met alle leuke dingen in de goodie bag. Het thema voor dit jaar is: 'Weet je?'

De online BDD kinderdienst is thuis live te volgen via youtube.com/arkrank.

Wat gaan we allemaal doen?!

~~Ochtend~~

Kinderdienst 10:00 - 11:00 uur Kijk mee met de livestream youtube.com/arkrank.

~~Middag~~

Goodie bag voor maandag, dinsdag en woensdag

In de goodiebag zitten opdrachten en proefjes om op maandag, dinsdag en woensdag thuis met elkaar aan de slag te gaan. Ook zullen er die dagen op de Facebookpagina van de BDD filmpjes met uitleg en proefjes online gezet worden. Let op: Er komt een inlogscherm naar voren maar wanneer je rechtsonder op 'niet nu' klikt, kun je ook zonder Facebook-account alles zien.

Kinderen die vorig jaar op de Bijbel Doe Dagen zijn geweest ontvangen op zondagmiddag een goodie bag met heel veel leuke dingen om thuis te doen!

Was jij vorig jaar niet op de Bijbel Doe Dagen en wil jij ook deze leuke goodie bag? Stuur dan een email met je adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen we dat er ook een goodie bag voor jou gemaakt wordt!


Vragen?

Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

 

 

Tags: inschrijven, , kinderen, , Bijbel Doe Dagen, , herfstvakantie,