Bijbel Doe Dagen 2021 (4 t/m 12 jaar)

Superleuk dat je mee wilt doen met de activiteiten van de Bijbel Doe Dagen! Dit jaar kun je meedoen met de speurtocht op zondag 17 oktober en is er elke dag van zondag t/m woensdag een aflevering van BDD TV. Haal op de locatie van de speurtocht ook gelijk de verrassingsdoos op met leuke dingen om thuis mee aan de slag te gaan. Het thema voor dit jaar is: 'Spring mee!'

Let op:

  • BDD TV start op zondag 17 oktober om 10:00 uur via youtube.com/arkrank.
  • BDD speurtocht wordt gehouden bij het volkstuincomplex 'De Amateur' Populierenlaan 227D in Krimpen aan den IJssel, hier kun je tussen 13:00 - 16:30 uur als gezin of met je vrienden & vriendinnen de speurtocht doen en de BDD verrassingsdoos ophalen. Laat alvast weten dat je komt via onderstaand formulier zodat de verrassingsdoos voor jou gereserveerd is, want op=op.
  • Er is 1 verrassingsdoos per gezin.

Kun je niet komen naar de speurtocht, maar wil jij ook graag zo'n verrassingsdoos? Stuur dan een email met je adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen we dat er ook een verrassingsdoos bij jou gebracht wordt!

Het online Startfeest van de Bijbel Doe Dagen 2021 staat online en is te zien via Youtube.com/ArkRank. Veel kijk, zing en dans plezier!

En kom gezellig langs bij de speurtocht op zondagmiddag 17 oktober tussen 13:00 en 16:30 uur: Welkom! 
Locatie: Volkstuincomplex De Amateur, Populierenlaan 227D in Krimpen aan den IJssel

Er zijn drie routes:
- Ballonnen route voor groep 1/2
- Rebus route voor groep 3/4
- Vossenjacht over het terrein voor groep 5-8

En natuurlijk is er ook iets lekkers te eten en te drinken. Tot dan!

 

Wat gaan we allemaal doen?!

~~BDD TV~~

Kijk van zondag t/m woensdag om 10:00 uur naar BDD TV via youtube.com/arkrank met elke dag vrolijke liederen van de band, spannend toneelstuk met uitvinder WiZZyKiD en leuke opdrachten uit de verrassingsdoos!

 

~~BDD Speurtocht~~ 

Kom op zondag 17 oktober tussen 13:00 - 16:30 uur naar het volkstuincomplex De Amateur, Populierenlaan 227d in Krimpen aan den IJssel. Doe als gezin, met je opa of oma, buurvrouw of buurman, vriendjes en vriendinnetjes mee met de speurtocht en haal hier ook gelijk de verrassingsdoos op! Er ligt per gezin een verrassingsdoos klaar.

De speurtocht is doorlopend, je kunt op elk moment beginnen en zelf bepalen op welk tijdstip tussen 13:00 en 16:30 uur het beste uitkomt. Laat wel alvast weten dat je komt zodat we de drukte kunnen spreiden. De speurtocht duurt ongeveer een halfuur, afhankelijk van hoe snel de te speuren onderdelen gevonden zijn!

Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een ouder.

 

~~BDD Verrassingsdoos voor maandag, dinsdag en woensdag~~ 

In de verrassingsdoos zitten leuke dingen om thuis mee aan de slag te gaan. Elke dag is iets leuks uit de verrassingsdoos te zien op de BDD TV. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe je thuis aan de slag gaat, dus mail ons jouw actiefoto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina van de laatste updates.
Let op: Er komt een inlogscherm naar voren maar wanneer je rechtsonder op 'niet nu' klikt, kun je ook zonder Facebook-account alles zien.

 

Vragen?
Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

 

Bijbel Doe Dagen 2021

Bijbel Doe Dagen

Over de Bijbel Doe Dagen

Leuk dat je meer wilt weten over de Bijbel Doe Dagen! De Bijbel Doe Dagen zijn gestart in 1995 door een aantal moeders die iets voor hun kinderen wilden doen in de herfstvakantie. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder en nog steeds zijn de Bijbel Doe Dagen ieder jaar een feest voor kinderen én medewerkers!

De Bijbel Doe Dagen zijn er voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Elk jaar staat er weer een ander thema centraal met steeds terugkomende elementen. Zoals veel zingen, leuke muziek en een spannend toneelstuk! Na het gezamenlijke gedeelte in de grote zaal gaan de kinderen uiteen per leeftijdscategorie en krijgen ze op hun eigen niveau het verhaal te horen. Daarna gaan ze aan de slag met een leuk knutselwerk, sport en spel of een leuke workshop. Aan het einde van de ochtend komt iedereen weer terug in de grote zaal en sluiten we de dag gezamenlijk af.

Natuurlijk mogen ouders eventjes mee de grote zaal in en meegenieten van de muziek en het toneelstuk. Wil je langer blijven? Meld je dan aan als medewerker!

Tijdens de Bijbel Doe Dagen staat de Bijbel centraal. De boodschap van de Bijbel is dat God van mensen houdt. Deze boodschap klinkt ook door in de muziek, vertellingen en het toneelstuk. Hij houdt van jou!

Wil je meer weten over de Bijbel Doe Dagen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs in de herfstvakantie van zondag t/m woensdag in de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41 in Krimpen aan den IJssel.

BDD Facebook

Facebook

Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de BDD, dus volg ons op Facebook!

Na afloop van de Bijbel Doe Dagen kunnen jij en je familie nog nagenieten van de fotoreportages die op Facebook geplaatst gaan worden.

 

Foto's voorgaande jaren

Grote zaal

BDD band